Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Cassoulet de poulet aux legumes (een snelle stoofschotel van kip en groenten.)

Aantal personen: 4

Ingrediënten

100 gr doperwtjes
100 gr peultjes
1 rode paprika in reepjes
1 gele paprika in reepjes
1 potje witte bonen in tomatensaus
100 gr prei in staafjes gesneden
2 ontvelde tomaten in reepjes
400 gr kipfilet in reepjes gesneden
3 eetl slagroom
1 pakje puree met crème fraîche (Maggi)
zout en versgemalen peper

Bereiden

Breng de slagroom aan de kook en voeg de groenten en de bieslook er aan toe. Voeg als laatste de kipreepjes toe en laat alles op een matig vuur 5 min doorkoken. Breng het geheel indien nodig op smaak met peper en zout.
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd deze warm. Schep de cassoulet in ruime diepe borden en serveer de puree apart.

Bereidingstijd 20 minuten.

Tip: Gebruik in plaats van kip, verse zalm of kabeljauw en garnalen of gebruik i.p.v. de gebruikte groenten bijv .Chinese roerbakgroenten.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Roquefortkip
Gehaktbuideltjes (Nieuw Zeeland)
Kip in de braadzak
Kip-garnalenzoetzuur
Kipfilet in kruidenjasje met gestoofde radijsjes

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes