Aantal personen: 4
500 gr verse spinazie
3 zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes
1 gesnipperde rode ui
1/2 rode paprika in blokjes van 1/2 cm
100 gr kastanjechampignons in plakjes
1 teen knoflook uit de knijper
2 eetlepels olie
Was de spinazie en slinger de groente droog.
Verhit de wok en doe de olie erin.
Doe de knoflook, ui, paprika, tomaten en champignons in de wok en roerbak
ze ± 2 minuten.
Voeg er dan in één keer de spinazie bij en roerbak het
geheel tot de spinazie gaat slinken.
Bij het roerbakken komt veel vocht vrij; schuif de spinazie naar
één kant en schep het teveel aan vocht uit de wok.
Serveer direct, bijvoorbeeld met een gepofte aardappel met zure room en
kruidensaus.
Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |