Borstel de aardappelen onder stromend water schoon.
Schaaf ze tot chips, laat de chips tot het gebruik onder water staan en
dep ze vlak voor gebruik met keukenpapier zorgvuldig droog.
Verhit de olijfolie in een wok, bak de chips in zeer kleine porties in
± 2 minuten gaar en laat ze op keukenpapier uitlekken.
Frituur ze nogmaals 2 minuten tot ze goudbruin en knapperig zijn en laat
ze weer op keukenpapier uitlekken.
Bestrooi 1/3 deel van de chips met het kerriepoeder, 1/3 deel met de dille
en 1/3 derde deel met het zeezout.
Roer een dipsaus van de yoghurtsaus met 1 eetlepel water en het
dipsauspoeder.
Serveer de chips met de dipsaus apart erbij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |