Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Aardappel-ovenschotelI

Aantal personen: 4

Ingrediënten

3/4 kg aardappelen
21/2 eetlepel bloem
1 ui
2 dl Brand Up 52
3 eetlepels boter
geraspte kaas

Bereiden

Kook de aardappelen, maar laat ze iets hard.
Smelt de boter in een pan en bak de fijngehakte ui lichtbruin.
Voeg de bloem toe, roer het geheel goed door en laat het nog even door
bakken.
Voeg van het vuur af het bier toe en roer de saus door.
Zet de pan terug op het vuur en laat de saus al roerend doorkoken.
Snijd de aardappelen in schijven, leg ze in een beboterde vuurvaste
schaal, overgiet ze met de saus en strooi er geraspte kaas op.
Zet de schaal in een op 200°C voorverwarmde oven en laat het gerecht
lichtbruin bakken.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Provençaalse aardappelsalade
Aardappelkoek met haring
Aardappel-koolschotel metwildzwijnkoteletten
Aardappel-knoflooksaus
Aardappelgratin 2

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes